Zijn geboorte, komedie of tragedie

Als iemand me vraagt om slechts één film te kiezen die ik dit jaar heb gezien, denk ik dat ik de Joker zal worden omdat ik veel worstel tussen ‘Parasite’ en ‘Joker’, 웹하드순위 maar uiteindelijk kan ik niet beslissen en mentaal ziek. De film <Joker> was een perfecte, indrukwekkende en aantrekkelijke film zonder tekortkomingen.

Allereerst toont deze film de geboorte van de schurk ‘Joker’ van DC Comics. Net zoals de film <Batman Begins> de geboorte van Batman laat zien. <Joker> gaat echter dieper in op één personage, de Joker, dan in het geval van Batman, en laat in detail zien hoe de menselijke ‘Arthur’ het monster ‘Joker’ wordt. De grootste kracht van deze film is ook de innerlijke weergave, en de film tekent de verschillende emotionele lijnen van de Joker van het begin tot het einde op een verrassend levendige manier. Laten we het hier nog even over hebben

Allereerst zal iedereen die de film heeft gezien het ermee eens zijn, het acteerwerk van hoofdrolspeler Joaquin Phoenix is erg goed in het uiten van emoties. Ik denk niet dat het nodig is om dit deel nog meer te benadrukken. Vervolgens is de kracht van deze film dat het proces waarin de persoonlijkheid van het personage snel verandert, niet geforceerd en compact is. Meestal, wanneer de persoonlijkheid van een personage 180 graden verandert, is er vaak een sprong in het proces of een gebrek aan causaliteit. Maar <Joker> is niet zo.

Een zeer strak georganiseerde reeks gebeurtenissen ondersteunt Arthurs transformatie in de Joker. Bovendien vertoont het een zeer dichte emotionele lijn zodat het publiek het einde van de film, ‘The Birth of the Joker’, in een staat van onderdompeling kan bereiken. Als gevolg hiervan kun je na het zien van de film begrijpen waarom Arthur de Joker met je hoofd moest worden en het met je hart moest voelen.

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de uitzending die aan het begin van de film stroomt. De inhoud van de uitzending die van achter Arthurs gezicht kwam, ging over een aaseterstaking, en in de nasleep van de staking waren de dorpen van de rijken ook bedekt met afval, en het was moeilijk te zeggen waar de sloppenwijken waren. De uitzending laat duidelijk zien wat voor samenleving Gotham is.

Het was een onstabiele samenleving, dat wil zeggen, een samenleving waarin het paradijs van de rijken werd gehandhaafd terwijl de lagere klassen het werk overnamen dat de 3D-industrie wordt genoemd. The Joker wordt geboren in het midden van een wereld die steeds onstabieler wordt door zo’n extreme kloof tussen arm en rijk.

Laten we dus de geboorteachtergrond van de Joker in chronologische volgorde opsommen. Allereerst wordt de hoofdpersoon, Arthur Fleck, geboren bij een onbekende persoon en geadopteerd door Penny Fleck. Penny Fleck werd aangevallen door haar vriend en had een sterk gevoel van grootheidswaanzin en narcisme. En op een dag krijgt Arthur, die zwaar wordt mishandeld door Penny Flecks vriend, een ziekte die een deel van zijn hersenen beschadigt en hem niet meer kan stoppen met lachen. Arthur, die het moeilijk had om als clown te werken, werd uit zijn baan gegooid vanwege mishandeling door een buurtgangster en machtsmisbruik door zijn werkgever, en zelfs het adviesbureau dat hij bezocht, kan niet langer aanwezig zijn vanwege bezuinigingen in de stad .

Arthur’s psychische aandoening verergert als hij geïsoleerd raakt van de samenleving en niet in staat is om medicijnen te krijgen. Arthur, die nog steeds gelooft dat Penny Fleck zijn moeder is, hoort van zijn moeder dat Thomas Wayne zijn vader is. Dit blijkt echter de waan van Penny Fleck te zijn en Arthur ontdekt dat zelfs Penny Fleck niet zijn moeder is. Geconfronteerd met al deze tragedies wurgt Arthur Penny Fleck en vestigt hij zijn identiteit als de Joker.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다