Massage Gezondheid Levensverwachting Verwachting

Volgens gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) was de gezonde levensverwachting van Koreanen vanaf 2016 73 jaar, wat ongeveer 9,7 jaar verschil is met de standaard levensverwachting van de WHO van 82,7 jaar. Het betekent dat ze gemiddeld 10 jaar in en uit ziekenhuizen doorbrengen, lijden aan verschillende ziekten en een moeilijk oud 강남안마 leven leiden zonder gezond te zijn.

Omdat welzijn wordt benadrukt, neemt de belangstelling voor lekker eten, goede thee, natuur en onder andere massage toe. Massage is een traditionele behandelmethode die al sinds de oudheid is doorgegeven en die onlangs is erkend als een alternatieve geneeswijze en wordt gebruikt als een therapeutisch hulpmiddel. Volgens gegevens van de Amerikaanse National Institutes of Health is massage effectief bij het verlichten van angst, depressie en slapeloosheid, het beheersen van stress en pijn en het helpen van atleten om te herstellen na het sporten.

Wat is de relatie tussen massage en een lang leven? Massage is een actieve lichaamscontactmethode en kan naar verwachting een gezonde levensduur verbeteren. Wanneer de huid en spieren worden gestimuleerd door een zachte en constante drukmassage, wordt het signaal via sensorische receptoren onder de huid naar het centrale zenuwstelsel overgebracht en wordt de nervus vagus gestimuleerd om het parasympathische zenuwstelsel te activeren. Het parasympathische zenuwstelsel verlaagt de hartslag, bloeddruk en spiervermoeidheid in het lichaam, activeert het spijsverteringsstelsel en herstelt de psychologische stabiliteit. Moderne mensen, die altijd in spanning leven, hebben vaak dit evenwicht van het autonome zenuwstelsel verbroken, maar massage kan hen helpen hun evenwicht te vinden. Dit zorgt voor slaap en voldoende rust, die essentieel zijn voor het bevorderen van een gezonde levensduur, en helpt bij het verbeteren van emoties zoals depressie en angst.

Massage zal naar verwachting een rol spelen bij hypertensie, die een gezonde levensduur bedreigt. In 2015 publiceerde het Journal of the American Society of Hypertension een interessant artikel met de titel “The Mechanism of Massage Therapy on Blood Pressure – Literature Review.” Dit artikel onthulde dat massage veelbelovend is als adjuvante behandeling voor hypertensieve of prehypertensieve patiënten. In 2014 publiceerde het Journal of Human Hypertension een paper met de titel “Systematic Literature Review of Massage Therapy for Patients with Essential Hypertension.” Als resultaat van een analyse van 24 papers en 1962 patiënten met hypertensie, is het een analyse dat een combinatie van massage en antihypertensiva effectiever kan zijn dan het nemen van antihypertensiva alleen bij het verlagen van de systolische en diastolische bloeddruk. Bovendien, als alleen de systolische bloeddruk wordt overwogen, kan massage gunstiger zijn dan medicamenteuze behandeling.

Voor ouderen, van wie kan worden gezegd dat ze de slechtsten zijn, is massage een gemakkelijke manier om te kiezen. Volgens gegevens van de Amerikaanse National Institutes of Health zijn de effecten van massage geïntroduceerd om pijn te verlichten of de stemming bij kankerpatiënten te verbeteren, spanning bij ouderen te verlichten, symptomen bij dementiepatiënten te verminderen en pijn te verlichten bij patiënten met chronische lage rugpijn of hoofdpijn.

De moderne medische technologie voor diagnose en behandeling heeft zich opmerkelijk ontwikkeld, maar de realiteit is dat medische benaderingen voor preventie ontbreken.

De laatste tijd zijn er veel pogingen gedaan om stressmanagement, rust, ontspanning en meditatie voor dit doel in medicijnen te enten, dus het vinden van je eigen manier om van stress af te komen en voldoende rust te krijgen, is de eerste stap naar een goede gezondheid.

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다