Het was een gemiddelde score van 4,66, 7 overwinningen en 15 verliezen voor 56 wedstrijden.

De nieuwe buitenlandse werper Andrew Suarez (29) van de LG Twins maakte zijn zeer indrukwekkende KBO League-debuut, met zowel de klap als de klap van het repertoire.

Suarez startte de eerste wedstrijd van het seizoen met KT Weese van de KBO-League 2021 in KTwees Park, Suwon, op 6 juni. Hij gooide 89 in zes innings en vocht slechts één puntloze. De uitslag sloeg negen keer; de LG won met 3-2 en Suarez vierde zijn eerste stijging als een winnende werper.

Suarez maakte een ongewone start op 10 oktober met Ulsanseo KT en een oefenwedstrijd met vier innings en een blunder. Hij scoorde geen drie innings in de proefwedstrijd met de Dusan Bears op 25 oktober.

Voorafgaand aan de confrontatie zei KT-manager Lee Kang-chul: “De linkse werper gooide zijn lichaam naar de linkerkant en gooide de verandering naar buiten. Het is geen gemakkelijke werper, maar ik denk niet dat het een bal is die niet kan worden geslagen. Als je eenmaal een minimumpositie hebt, is er een overwinning. “

Suarez sloeg links en rechts, maar sloeg elke hoek van de strikezone in vrije materialen. De linkse batsman kookte met fastballs en schuifbal. Utah gebruikte voornamelijk wissel-ups en tuimelende fastballs. 24 fastballs, 25 tuimels, 26 schuifschuivers, 8 wissels en 6 curven.

Tenminste, dit spel was een werper die niet in staat was om in de grote competitie te springen. De top van de wedstrijd was 150 kilometer. Er waren slechts twee vrije lopen. KT-squadrons Hwang Jae-kyun, Kang Baek-ho en Baek-ho kregen twee strikeouts naast elkaar. Suarez’s Major League-carrière was een record van 56 wedstrijden in drie seizoenen, 31 starts, 7 overwinningen, 15 verliezen, 4.66.

Na de wedstrijd zei Suarez: “Ik ben echt blij dat ik de eerste overwinning heb gewonnen, en ik heb de beesten achter me geholpen met een goede verdediging, ik heb geprobeerd zoveel mogelijk stakingen 스포츠중계 te gooien als ik kon, terwijl ik de innings herhaalde.”

Vooral de controle over de wisselkoers was bevredigend. Suarez zei: “De break-ball was goed in de ongunstige telling, de schuifregelaar was goed. Hij zei: “Ik heb veel tucht en wisselwerking gegooid en ik heb het goed gedaan.”

De catcher, Yoo Gang-nam en zijn ademhaling waren ook geweldig. Suarez glimlachte en zei: “Als je een bal gooit, grijp je hem als een slag.”

에 발행했습니다
Uncategorized(으)로 분류되었습니다

댓글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다